AMARYLLIS BEAUTY IMAGE

Dinsdag weer geopend vanaf 10:00 uur

Gezichtsbehandeling in Zoetermeer

Natuurlijke huidverzorging

U kunt bij Amaryllis in Zoetermeer terecht voor diverse gezichtsbehandelingen.

In overleg met de schoonheidsspecialiste kunt u de behandelingen ook combineren met elkaar. 

De schoonheidsspecialiste van salon Amaryllis in Zoetermeer gebruikt natuurlijke huidverzorgingsproducten, vrij van parabenen,vrij van minerale olien,vrij van parfum, vrij van kleurstoffen en niet op dieren getest..Ook voor het lichaam,handen en nagels.

In overleg met de schoonheidsspecialiste kunt u diverse gezichtsbehandelingen ook combineren met elkaar. We beginnen met een huidanalyse en bespreken de gekozen behandeling met u samen.
Vervolgens reinigen we de huid met een milk of gel,dan volgt de dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden,een massage van hals,decollete,nek-schouders,masker.

Basis Behandeling

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, exfoliëren, dieptereiniging, aangepast masker, massage gezicht, nek- schouders en décolleté, passende naverzorging   € 50,00

Kan eventueel verrijkt worden met een ampul, serum of collageen oogmasker of de facelift hyaluronzuur eye treatment. Hiervoor berekenen we wat extra.

Amaryllis Beauty Concept

Dit is een complete gezichtsbehandeling bij onze salon in Zoetermeer. Huidanalyse, een oppervlaktereiniging,bijwerken wenkbrauwen,exfolieren,dieptereiniging, ontspannende massage, aangepast masker, oogmasker, passende naverzorging, zuurstof serum. En een verrassingsextraatje.
Prijs: € 67,50

Kan eventueel uitgebreid worden met een ampul en /of collageen oogmasker of de facelift hyaluronzuur eye treatment of een licht dagmake-up. Hiervoor berekenen we een kleine vergoeding.

Duo-behandelingen

Bij schoonheidssalon Amaryllis in Zoetermeer kunt u ook met zijn tweeën komen. Met een vriend of vriendin of familielid naar ons instituut. Gezellig toch?
Ook leuk om cadeau te geven. Gezichtsbehandeling reeds vanaf €37,50.

Neoderma behandelingen

content image

Neoderma Bio Peeling ook Bio-Light

Deze unieke biologische kruidenpeeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën (algen, muntolie, melisse en calendula extracten). Het is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn..

Deze peeling wordt toegepast bij acne, grove poriën, onzuivere en vette huid met mee-eters pigmentvlekken, verslapte en slecht doorbloede huid, rokershuid en rimpels.

De Neoderma Biopeeling wordt toegepast (eventueel in combinatie met andere Neoderma behandelingen) bij de volgende aandoeningen:

* acné
* grove porien
* onzuivere, vette huid met meeëters (ook in combinatie met  Neoderma Rebalancing Treatment)
* pigmentvlekken (ook in combinatie met Neoderma Neo- White Treatment)
* verslapte-, slecht doorbloede huid
* rokershuid
* rimpels
* preventief
* geschikt voor alle huidtypes

De ampullen en gel worden met infra rood licht van de magneetveld ingesluisd voor een diepere werking.

Ook voor de gevoelige huid gebruiken we de lichtere vorm van deze bio-pelling.Naamelijkn de Bio Peeling Light.

Tip: voor een beter resultaat bespreekt u een kuur van 3 keer.In 10 of 14 dagen!