Boek nu!

Herfst Winter Look John v G

Refreshing Beauty.                                     

 

In de kledingwinkels zie je nu al de nieuwste modetrends voor de herfst en de winter. Uiteraard passen de herfst en winterkleuren van JvG daar uitstekend bij.

Luxe stoffen als fluweel, stoffen met lurex en geborduurde stoffen en de kleuren blauw, groen, brons, zilver of goud en metallic zijn populair dit najaar. Groen is een belangrijke modekleur die niet meer weg te denken is. Groen staat voor optimisme, natuurlijk en elegantie. JvG laat dit zien met de stoere oogschaduwkleuren 135, 136 en 137. Van legergroen naar een subtiele licht groen om mooie highlights mee te maken.

Houd jij van de ‘natural look’, dan is de Soft Touch Eyeliner nr. 55 in combinatie met de eyeshadow 91N en 95 echt iets voor jou!

De prachtige natuurtinten nagellak 147 en 321 horen echt thuis in de herfst. Deze kleuren zijn heel mooi te combineren met de prachtige groentinten van de eyeshadows. Nagellak 168 geeft een zomerse ‘touch’ aan het najaar en combineert uitstekend met eyeshadow 91N en 95.

Maak je look af met een van de drie lipsticks. Lipstick 110 geeft jouw lippen een warme paarse gloed. Houd je meer van subtiele kleuren, dan zijn lipstick 102 en 418 iets voor jou.

De nieuwe kleuren passen bij een zonnige herfstdag maar zijn ook prachtig intens voor een feestelijke avond.

Mix en match jouw voorkeur kleuren en creëer zo je persoonlijke “refreshing” look!

Van subtiel tot intens, het is jouw keuze…… 

Ga gauw naar onze webwinkel van John v G

https://www.amaryllisbeautyimage.nl/john-van-g-webwinkel

Wil je deze look leren aanbrengen? Vraag informatie voor een make-up workshop.